City-light

Üde színfolt a közterületi reklámok között a city-light, mely egyéni megjelenésének köszönhetően kimagaslik a többi ragasztott plakáttal ellátott médiától. Exkluzív is, hiszen a city-light berendezésekben az üzenetet hordozó plakát mutatós keretben egy üveglap mögött van elhelyezve.

A city-light speciális elhelyezésének köszönhetően olyan helyekre is el tudjuk juttatni ügyfeleink üzenetét, ahová semmilyen más közterületi médiával nem lehetséges. A city-light a gyalogos forgalom és a bevásárló, szórakozó közönség elérésére a leghatékonyabb médiaeszköz.

A city-light rendszer lényege a zárható, tisztítható üvegvitrinekben elhelyezhető szabványméretű (117 cm x 175 cm) plakátok felhasználása kültéri reklám céljára, és az sem elhanyagolható szempont, hogy a kivilágított city-light-ok a nap 24 órájában jól láthatóak.

A city-light a közterületi médiumok között a legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő hirdetési eszköz.A city-light kampány egy jól tervezett, magas kontaktusszámot elérő óriásplakát kampány ideális kiegészítője lehet.

A city-light az állandó háttér-megvilágításnak köszönhetően a legjobb hatékonyságú reklám évszaktól és napszaktól függetlenül. A city-light rendkívül figyelemfelkeltő és igényes kialakításánál fogva kiváló minőséget közvetít.

A city-light előnye, hogy kedvező mérete folytán emberközelibb megjelenést biztosít. Pontosan ezért kerülnek a city-light hirdetéshordozó vitrinek elsősorban busz- és villamosmegállókba, valamint forgalmas járdaszigetekre, ahol könnyű a járókelőkkel kommunikációt vagy reklámpárbeszédet kialakítani.

Partner oldalak:  www.csepeliplakat.hu       www.mahir.hu       www.akkakft.hu www.elmata.hu